Stołówka

Jadłospis

Sprawdź koszt obiadów w październiku >>>

Piątek 27.09.2019

Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty

Kotlety z jaj, ziemniaki, sałatka z pomidorów i ogórka zielonego

Woda z cytryną i miętą

Poniedziałek 30.09.2019

Zupa fasolowa z ziemniakami

Kluski na parze z sosem truskawkowym

Herbata

Wtorek 01.10.2019

Zupa kalafiorowa z zacierką

Pieczeń rzymska z sosem pieczarkowym, ziemniaki, sałata zielona ze śmietaną

Kompot

Środa 02.10.2019

Zupa krem z marchewki z grzankami

Łazanki

Kompot, owoc

Czwartek 03.10.2019

Zupa krupnik z kaszy jaglanej

Indyk w sosie chrzanowym, kopytka, surówka z marchewki i jabłka

Herbata

Piątek 04.10.2019

Zupa barszcz czerwony zabielany

Ryba panierowana,  ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej

Kompot

Poniedziałek 07.10.2019

Zupa pieczarkowa z makaronem

Kluski leniwe, surówka z marchewki, jabłka i ananasa

Kompot

Wtorek 08.10.2019

Zupa pomidorowa z ryżem

Filet z kurczaka panierowany, ziemniaki, mizeria

Kompot, owoc

Środa 09.10.2019

Rosół z lanym ciastem

Kluski z mięsem, sałatka szwedzka

Herbata

Czwartek 10.10.2019

Zupa szpinakowa z zacierką

Pulpety drobiowe w sosie pomidorowym, ziemniaki,

surówka z kapusty pekińskiej

Kompot                         

Piątek 11.10.2019

Zupa zalewajka

Ryba panierowana – mintaj, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty

Kompot

Poniedziałek 14.10.2019

DZIEŃ WOLNY OD ZAJĘĆ

Wtorek 15.10.2019

Zupa 

Strogonow, kopytka

Kompot

Środa 16.10.2019

Zupa jarzynowa

Kiełbasa pieczona z cebulką, sałatka ziemniaczana z ogórkiem kiszonym

Herbata, owoc

Czwartek 17.10.2019

Zupa pomidorowa z makaronem

Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki, buraki zasmażane

Herbata

Piątek 18.10.2019

Zupa ogórkowa z ziemniakami

Naleśniki z powidłami i białym serem

Kompot

Poniedziałek 21.10.2019

Zupa neapolitańska

Jajko sadzone, ziemniaki, fasolka szparagowa

Kompot, owoc

Wtorek 22.10.2019

Zupa koperkowa z kaszą

Placek po węgiersku

Herbata

Środa 23.10.2019

Zupa kalafiorowa z ziemniakami

Potrawka z kurczaka, makaron

Kompot 

Czwartek 24.10.2019

 Zupa rosół z makaronem

Kotlety mielone, ziemniaki, surówka z białej kapusty

Herbata

 Piątek 25.10.2019

 Zupa cebulowa z grzankami

Ryba panierowana, ziemniaki, sałata zielona ze śmietaną

Kompot

Poniedziałek 28.10.2019

 Zupa z soczewicy

Racuchy z jabłkami

Kompot

Wtorek  29.10.2019

Zupa krem z dyni z grzankami

Podudzie z kurczaka, ziemniaki, mix sałat

Herbata, owoc

Środa 30.10.2019

Zupa grysikowa

Gołąbki w sosie pomidorowym ,ziemniaki

Kompot

Czwartek 31.10.2019

Zupa barszcz czerwony zabielany

Gulasz wieprzowy, makaron świderki, sałatka szwedzka

Herbata

Piątek 01.11.2019

DZIEŃ WOLNY OD ZAJĘĆ


Wpłaty za obiady

Koszt obiadów w październiku 2019 r. wynosi:
klasy 1i 2 – 66 zł
klasy 3,4,5,6,8 – 63 zł
klasy 7 – 60 zł
W dniu 14 października (Dzień Edukacji Narodowej) obiady nie będą gotowane

Termin dokonania wpłat: 5 październik 2019 r.

Nr konta: PKO BP 15102023130000350205151628

W przelewie należy podać:
nazwisko i imię dziecka
tytuł wpłaty: obiady za miesiąc X/2019r.
SP nr 65

Brak wpłaty w w/w terminie jest równoznaczny z niewydaniem posiłku. Opłata za niewykorzystane posiłki zostaje zwrócona jeżeli absencja ucznia trwa powyżej trzech dni (od czwartego dnia nieobecności) i tylko w przypadku zgłoszenia nieobecności osobiście, telefonicznie – tel. 503 106 101 lub mailowo – sp65intendent@interia.pl w pierwszym lub najpóźniej w drugim dniu nieobecności dziecka. Rezygnację z obiadów w trakcie miesiąca, za który w całości dokonano wpłaty należy zgłosić osobiście, telefonicznie – tel. 503 106 101 lub mailowo – sp65intendent@interia.pl u intendenta z co najmniej 3 dniowym wyprzedzeniem. Kwota za niewykorzystane posiłki zostanie przekazana na wskazany przez rodzica rachunek bankowy. Rezygnację z obiadów od kolejnego miesiąca należy zgłosić intendentowi osobiście, telefonicznie – tel. 503 106 101 lub mailowo – sp65intendent@interia.pl najpóźniej w ostatni piątek bieżącego miesiąca


Regulamin stołówki_SP65_Katowice

Zarządzenie nr 4/2018/2019